Rólunk – Lavender Terasz

Egy pár szóban

Rólunk

17642163

Rólunk

2016 óta

"Egy csipetnyi romantika, könnyed eleganciával meghintve"

- Lavender Staff

2016 májusától Lavender Terasz néven egész évben üzemelő étterem-panziónk a “Balaton kapujának” (a főváros felől az M7-en érkezők szempontjából ez mindenképpen helytálló) is titulált Balatonvilágoson, az autópálya lehajtójától mindössze 1400 méterre található. A szerencsés elhelyezkedéshez még hozzájárul a Budapest-Nagykanizsa fő vasútvonalon levő Balatonaliga megállóhely 150 méteres távolsága, és a tókerülő kerékpárút közelsége, ami történetesen az épület előtt halad el. Az ingatlan nagy területű zöldövezetben található. Szomszédságában dombos-ligetes terület, illetve egy nagy, füves focipálya terül el.

Számunkra fontos,

HOGY MINDIG FRISS HOZZÁVALÓKAT HASZNÁLJUNK

A Lavenderben csak a legjobb minőségű & friss alapanyagokból főzünk a Vendégeinknek, hogy Önök a tőlünk megszokott - kiemelkedő - minőségű ételt fogyaszthassanak nálunk. 

img-05

Beltér & kert

ELEGÁNS & KÉNYELMES & KELLEMES

ELEGÁNS & KÉNYELMES & KELLEMES
815399

Beltér

Kellemes környezet, modern díszítéssel

Elegáns és modern környezet parttól 800m - re.  Tágas, vidám termek, kandalló, és a gondosan kiválasztott zenék teszik otthonossá, és kellemessé az étkezésüket. Bortermünkben megtalálható egy borfal amin felsorakoznak a házunkban megtalálható borok összessége. Így egyszerűen, és kényelmesen tudnak választani bort az ételhez. 
Továbbá 3 termünk képes nagyobb csoportok fogadására is, így bármikor ünnepelhetik nálunk a születésnapját, házassági évfordulójukat, vagy csak egy egyszerű nagycsaládos ebédet is tarthatnak nálunk.

Kert

Mesébe illő környezet

DSC08125